Nieuwsbrief registratie:

Historiek

Gold Meat Belgium N.V. werd in 1972 opgericht als een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van artisanale kopproducten. Vandaag, in de niche van gelei- & aspicproducten, is Gold Meat Belgium marktleider in de Benelux. We zijn ook de grootste exporteur van geleiproducten in de Benelux en naar landen zoals Duitsland & Frankrijk.

De hoekstenen van het succes zijn in het begin gelegd:

  • het artisanale bereidingsproces
  • de unieke smaak
  • kwaliteit van het vlees

Gold Meat is erin geslaagd om haar producten te blijven produceren met respect voor ambacht en vakmanschap. Grote delen van het bereidingsproces gebeurt nog steeds manueel. Het productieapparaat is wel grondig geautomatiseerd (opgesplitst in 4 afzonderlijke gecompartimenteerde zones) en voorzien van de laatste technologische innovaties. De recent gebouwde high-care en clean room wordt permament voorzien van gefilterde lucht en sinds 2 jaar zijn 3 robotten in dienst genomen.

De nieuwe bedrijfsgebouwen van NV Gold Meat Belgium bestrijken ruim 6 000 m² op een bedrijfsterrein van ruim 21 000 m². Nv Gold Meat Belgium stelt een 40-tal medewerkers tewerk.

Per 24/7/2014 zit de eigenaarsstructuur van de groep als volgt uit:

 

 

Primrose, de private stichting, is het investeringsvehicel van Francis Titeca, zijn vrouw Ilse Debie en zijn stiefzoon Dominic Bousard.

 

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane