Nieuwsbrief registratie:

Canneloni met Magere Ham & Mascarpone

Canneloni met Magere Ham & Mascarpone

Ingrediënten:

  • 3 sneetjes van 20 gram Magere ham met ajuin TRENDITION
  • 1 groen lasagnevel
  • 1 soeplepel mascarpone kaas
  • 1 koffielepel Spaanse olijfolie
  • zwarte peper uit de molen
  • enkele blaadjes Rucola (raketsla)
  • grof zeezout
  • schilfers Parmezaanse kaas

Bereiding:

  • Kook het lasagnevel beetgaar en laat schrikken in koud water.
  • Droog op een keukendoek.
  • Meng de mascarpone met de olijfolie en wat zwarte peper.
  • Strijk 1/2 van het lasagnevel in met de bereide mascarpone en leg daarop een fijne snede Magere ham met ajuin TRENDITION.
  • Rol op en plaats een 2-tal uur in de koeling.
  • Meng de rucola met enkele druppels olijfolie en wat grof zeezout.

Presentatie:

  • Leg de blaadjes rucola en schik daarop 3 reepjes canneloni.
  • Werk af met schilfers Parmezaanse kaas.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane