Nieuwsbrief registratie:

Compote van appel en witloof Magere Kalkoen met Zilveruitjes

Compote van appel en witloof, Magere Kalkoen met Zilveruitjes

Ingrediënten:

  • 1 blok Magere Kalkoen met Zilverui van 400 gram TRENDITION
  • 4 stronken witloof
  • 2 stoofappels
  • 50 g boter
  • 1 soeplepel perensiroop
  • 5 cl witte wijnazijn
  • 2 takjes rozemarijn

Bereiding:

  • Schil de appels en snij in blokjes, snij de witloof in fijne reepjes.
  • Stoof aan in de boter, blus met de azijn en een lepel perensiroop. Doe er de takjes rozemarijn bij en laat een 20 tal minuten doorstoven op een klein vuurtje.
  • Laat afkoelen.
  • Snij de van Magere Kalkoen met Zilverui TRENDITION in balken.

Presentatie:

  • Schik de balken Magere Kalkoen met Zilverui van TRENDITION met daarop een hoopje compote.
  • Werk af met wat perensiroop en wat rozemarijn.
Deel dit recept met je vrienden:

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane