Nieuwsbrief registratie:

Gentse kop meets ‘Waldorf’

Gentse kop meets ‘Waldorf’

Ingrediënten:

  • 1 blok Gentse Kop van 400 gram TRENDITION
  • 1 rode ajuin
  • 2 vaste sinaasappelen
  • 100 g knolselder
  • 40 g gebroken walnoten
  • Chinese kool
  • Stukje Vieux Chimaykaas
  • 2 dl magere yoghurt
  • Koffielepel mosterd
  • Verse bieslook

Bereiding:

  • Snij de sinaasappels ‘a vif ‘ (geschild en in partjes gesneden) en pers de rest uit.
  • Reinig en snij de ajuin en de knolselder in julienne (reepjes)
  • Selecteer 4 mooie bladeren Chinese kool en verwijder dee dikke nerf.
  • Schik ajuin, knolselder en sinaasappelpartjes in de sla en rol op. Bindt toe met een bieslook.
  • Maak de vinaigrette: meng de yoghurt met het sinaasappelsap , gehakte bieslook, de gebroken walnoot, en de mosterd.
  • Snij de Gentse Kop van TRENDITION in balken.

Presentatie:

  • Schik de balken Gentse Kop van TRENDITION met daarop een slapakketje.
  • Werk af met de vinaigrette en reepjes Vieux Chimaykaas.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane