Nieuwsbrief registratie:

Gentse kop met geglaceerde jonge worteltjes

Gentse kop met geglaceerde jonge worteltjes

Ingrediënten:

  • 1 blok Gentse kop van 400 gram TRENDITION
  • 16 jonge wortels
  • 100 g boter
  • 20 g griessuiker
  • Takje tijm
  • 16 mooie peterselietakjes
  • Peper en zout

Bereiding:

  • Reinig en kook de jonge wortels beetgaar met een takje tijm.
  • Stoof ze in de boter met de suiker. Kruidt met peper en zout.
  • Frituur de peterselie krokant.
  • Snij de Gentse kop van TRENDITION in blokjes.

Presentatie:

  • Presenteer de worteltjes op de Gentse Kop van TRENDITION.
  • Werk af met de gefrituurde peterselie en wat stoofboter
Deel dit recept met je vrienden:

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane