Nieuwsbrief registratie:

Gestoofde savooikool Hure met Tuinkruiden mousse van gebakken spek

Gestoofde savooikool, Hure met Tuinkruiden mousse van gebakken spek

Ingrediënten:

  • 8 sneetjes Hure met Tuinkruiden van 40 gram TRENDITION
  • 3/4de savooikool
  • 40 g boter
  • Zeezout, peper en nootmuskaat

Voor het schuim:

  • 200 g spek
  • 1 dl olijfolie
  • 2 dl culinaire room
  • Paar blaadjes dragon

Bereiding:

Voor het schuim:

  • Stoof het spek in de olijfolie en doe er de room en de dragonblaadjes bij. Laat een 5-tal minuten stoven. Giet in een blender en pureer.
  • Snij de savooikool in fijne reepjes en kook ze beetgaar in ruim water. Giet af en spoel met koud water. Stoof aan in de boter en breng op smaak.
  • Snij de sneetjes Hure met Tuinkruiden TRENDITION in 16 gelijke sneetjes.

Presentatie:

  • Presenteer de savooikool tussen 2 sneetjes Hure, herhaal.
  • Schik er een streep spekmousse naast en werk af met een paar blaadjes dragon.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane