Nieuwsbrief registratie:

Magere Ham met Ajuin tempura van gebakken rode ajuin wasabimayonaise

Magere Ham met Ajuin, tempura van gebakken rode ajuin, wasabimayonaise

Ingrediënten:

  • 1 blok Magere Ham met Ajuin van 400 gram TRENDITION
  • 1 grote rode ajuin
  • 2 dl mayonaise
  • 3 g wasabi

Tempurabeslag:

  • 100 g bloem
  • 1 dl Tripel Chimaybier
  • 1 dl ijskoud spuitwater
  • 2 eiwitten
  • Peper en zout en currypoeder
  • Verse dragon

Bereiding:

  • Meng de wasabi met de mayonaise.
  • Maak het tempurabeslag. Klop de eiwitten op en meng alle andere ingrediënten, spatel er de opgeklopte eiwitten onder.
  • Hak wat dragon en meng onder de batter.
  • Reinig de ajuin en snij in gelijke schijven.
  • Frituur op 180°C tot ze goudbruin zien. Laat uitlekken.
  • Snij de Magere Ham met Ajuin TRENDITION in balken.

Presentatie:

  • Presenteer de ajuintempura’s op Magere Ham met Ajuin TRENDITION.
  • Werk af met de wasabimayonaise.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane