Nieuwsbrief registratie:

Magere kalkoen fris

Magere kalkoen fris

Ingrediënten:

  • 3 sneetjes Magere kalkoen van 40 gram TRENDITION
  • 6 frambozen
  • 1 soeplepel platte kaas
  • enkele druppels frambozenazijn (of witte wijnazijn)
  • 1 perzik
  • 3 sneetjes volkorenbrood
  • 6 blaadjes bloedzurkel (of zurkel)
  • zwarte peper uit de molen

Bereiding:

  • Maak de frambozentappenade door de frambozen te pletten in de platte kaas en er de azijn en wat zwarte peper aan toe te voegen.
  • Snij de perzik in plakjes.

Presentatie:

  • Schik de sneetjes perzik op het volkorenbrood met een blaadje zurkel, daarop komt het sneetje Magere kalkoen met zilveruitjes TRENDITION.
  • Werk af met wat frambozentappenade.
Deel dit recept met je vrienden:

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane