Nieuwsbrief registratie:

Magere Kalkoen met Zilverui kikkererwtensalade

Magere Kalkoen met Zilverui, kikkererwtensalade

Ingrediënten:

  • 1 blok Magere Kalkoen met Zilverui van 400 gram TRENDITION
  • 300 g kikkererwten uit blik
  • 3 sjalotten
  • 2 stronken witloof
  • 1 dl arachideolie
  • 5 cl witte wijnazijn
  • 40 g gehakte peterselie

Bereiding:

  • Reinig de sjalotten en snij heel fijn. Pluk volledige bladeren van de witloofstronken.
  • Meng de uitgelekte kikkererwten met de sjalotten, de olie en azijn en de gehakte peterselie.
  • Snij de Magere Kalkoen met Zilverui van TRENDITION in balken.

Presentatie:

  • Presenteer de kikkererwtensalade in een witloofblad en schik er een balk Magere Kalkoen met Zilverui van TRENDITION bij.
Deel dit recept met je vrienden:

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane