Nieuwsbrief registratie:

Om en om carpaccio van groene asperges en Lente Hure coulis van paprika

Om en om carpaccio van groene asperges en Lente Hure, coulis van paprika

Ingrediënten:

Sandwich:

  • 4 sneetjes Lente Hure met groenten van 80 gram TRENDITION
  • 16 groene asperges

Coulis van paprika:

  • 2 dl groentebouillon
  • 1 rode paprika
  • 2 lookteentjes
  • Peper en zout, currypoeder
  • Verse tijm

Bereiding:

  • Reinig en kook de asperges beetgaar. Laat ze schrikken in ijswater. Snij overlangs door.
  • Snij de Lente Hure TRENDITION in fijne plakjes.

Coulis van paprika:

  • Reinig de paprika en snij in blokjes. Kook ze in de groentebouillon met de lookteentjes, een mespunt currypoeder en tijmblaadjes.
  • Mix en breng op smaak met peper en zout.

Presentatie:

  • Presenteer om en om de Lente Hure met groenten TRENDITION en de groene asperges.
  • Werk af met de coulis en wat tijmblaadjes.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane