Nieuwsbrief registratie:

Panna cotta van bloemkool & laurier met Pickanterie

Panna cotta van bloemkool & laurier met Pickanterie

Ingrediënten:

  • 4 sneetjes Pickanterie van 80 gram GOLDMEAT
  • 8 in olie gemarineerde mini paprika’s
  • Verse kervel

Voor de panna cotta

  • 1 grote aardappel
  • 200 g bloemkool
  • 2 dl melk
  • 2 dl room 40%
  • 4 blaadjes laurier
  • 4 gelatineblaadjes
  • Peper en zout

Bereiding:

  • Schil de aardappel en snij in blokjes. Kook gaar in de melk en de room met de bloemkoolroosjes en de laurierblaadjes. Verwijder de laurierblaadjes en pureer glad in een blender.
  • Week de gelatine in koud water, en meng de slappe gelatineblaadjes door de pureemousse. Breng op smaak met peper en zout.
  • Stort in vormpjes en laat een 2-tal uur afkoelen in de koelkast.

Presentatie:

  • Presenteer de panna cotta met daarbij de Pickanterie van GOLDMEAT.
  • Werk af met de mini paprika en een kervelpluk.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane