Nieuwsbrief registratie:

Pickanterie met geroerd eitje

Pickanterie met geroerd eitje

Ingrediënten:

  • 4 sneetjes Pickanterie van 80 gram GOLDMEAT
  • 6 eieren
  • 40 g boter
  • 100 g opgelegde augurkjes
  • 10 mini tomaatjes
  • 5 cl room
  • Verse bieslook
  • Zeezout, peper en enkele mosterdzaadjes

Bereiding:

  • Snij de augurkjes in blokjes, tomaatjes doormidden en snij de bieslook fijn.
  • Warm de boter en roer er de eieren en de room door.
  • Maak roerei en werk af met de augurkblokjes, enkele mosterdzaadjes, tomaatjes, gehakte bieslook en peper en zout.

Presentatie:

Schik de sneetjes Pickanterie van GOLDMEAT op het roerei

Deel dit recept met je vrienden:

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane