Nieuwsbrief registratie:

Pickanterie “Salsa van de zon”

Pickanterie “Salsa van de zon”

Ingrediënten:

  • 1 blok Pickanterie van 400 gram TRENDITION
  • 8 in olie gemarineerde mini paprika’s
  • 1 grote rijpe avocado
  • 24 mini groene asperges beetgaar
  • 4 takken witte selder
  • 1 dl olijfolie
  • 5 cl witte wijnazijn
  • Peper en zout

Bereiding:

  • Reinig de avocado en snij in repen, hak de selderfijn, snij de paprika’s in reepjes en de asperges doormidden.
  • Meng alles met de olijfolie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snij de Pickanterie van TRENDITION in blokjes.

Presentatie:

  • Presenteer de blokjes Pickanterie van TRENDITION op de salsa.
  • Presenteer er getoast brood bij.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane