Nieuwsbrief registratie:

Sandwich van Gentse kop graanmosterdvelouté

Sandwich van Gentse kop  graanmosterdvelouté

Ingrediënten:

Sandwich

  • 3 sneetjes van 40 gram Gentse kop met graanmosterd Trendition
  • 40 gram knolselder in kleine dobbelsteentjes
  • 1 koffielepel room
  • 1 koffielepel graanmosterd
  • 1 koffielepel mayonaise
  • 1/2 sinaasappel ‘a vif’ (in partjes)
  • 1 koffielepel gehakte peterselie

Graanmosterdvelouté

  • 50 gram knolselder
  • 10 centiliter melk
  • 10 centiliter kippenbouillon
  • 1 koffielepel graanmosterd
  • 1 koffielepel sinaasappelsap

Bereiding:

Sandwich

Meng de knolselderblokjes met de andere ingrediënten en schik tussen de sneetjes Gentse kop met graanmosterd TRENDITION.

Graanmosterdvelouté

  • Snij de knolselder in blokjes, overgiet met de andere ingrediënten en laat een 10-tal minuten gaarkoken.
  • Mix en passeer de velouté, werk desgewenst af met een klontje boter en wat extra mosterd.

Presentatie:

  • Schik de sandwich naast een recipiënt knolseldervelouté.
  • Werk af met een sinaasappelbrochetje.

Het brochetje kan je dan in het soepje dippen

Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane