Nieuwsbrief registratie:

Stoofpotje van krieltjes champignons de paris en sperzieboontjes

Stoofpotje van krieltjes, champignons de paris en sperzieboontjes

Ingrediënten:

  • 4 balken Hure met Tuinkruiden van 100 gram TRENDITION
  • 4 sneetjes Gandaham
  • 100 g kleine krieltjes beetgaar gekookt
  • 100 g mini oesterzwammen
  • 100 g sperzieboontjes beetgaar gekookt
  • 100 g boter
  • Verse kervel

Bereiding:

  • Rol de Gandaham om een inox ring en droog in de oven gedurende een uur op 100°C.
  • Snij alle groenten in gewenste vorm en stoof aan in de boter.
  • Snij de Hure met Tuinkruiden TRENDITION doormidden.

Presentatie:

  • Presenteer de gestoofde groenten in de Gandaham.
  • Werk af met de Hure met Tuinkruiden TRENDITION.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane