Nieuwsbrief registratie:

Tartaar van frisse groenten Lente Hure groentemayonaise

Tartaar van frisse groenten, Lente Hure, groentemayonaise

Ingrediënten:

  • 1 blok Lente Hure met groenten van 400 gram TRENDITION
  • 20 cl zachte mayonaise
  • Citroentijm

Groentetartaar:

  • 100 gr bloemkool in kleine blokjes (brunoise)
  • 100 gr wortel in kleine blokjes (brunoise)
  • 100 gr sperzieboontjes in kleine blokjes (brunoise)
  • 100 gr babymaïs in kleine blokjes (brunoise)
  • Groentebouillon
  • 50 g boter
  • Peper, zout en currypoeder

Bereiding:

Groentetartaar:

  • Pocheer de groenten gaar in de groentebouillon, een mespunt currypoeder, peper en zout, een citroentijmtakje en de boter.
  • Giet af en recupereer het vocht, laat afkoelen.
  • Verdeel de sneetjes Lente Hure TRENDITION in 4 gelijke stukken.
  • Meng wat groentekookvocht door de mayonaise.

Presentatie:

  • Presenteer de groentetartaar met daarop de Lente Hure TRENDITION.
  • Werk af met de groentemayonaise.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane