Nieuwsbrief registratie:

Terrine om en om sjalotsalsa

Terrine om en om sjalotsalsa

Ingrediënten:

  • 1 snede Pickanterie van 150 gram Trendition
  • 1 snede Chamay Grand Classiquekaas (of jonge kaas)
  • 3 piquillo paprika’s (of rode paprika’s)

Voor de salsa

  • 1 grote sjalot
  • 4 kerstomaatjes
  • verse tijmtakjes
  • 1 lookteentje uitgeperst
  • 1 soeplepel Spaanse olijfolie

Bereiding:

  • Snij de sneetjes Pickanterie TRENDITION in 7 gelijke repen.
  • Doe dit ook met de kaas en de piquillopaprika’s.
  • Maak de salsa door alle ingrediënten kort aan te stoven in de olijfolie.

Presentatie:

  • Schik de repen om en om en hervorm de terrine.
  • Presenteer er de salsa naast.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane