Nieuwsbrief registratie:

Terrine van Magere Ham met Ajuin en spinazie

Terrine van Magere Ham met Ajuin en spinazie

Ingrediënten:

  • 1 blok Magere Ham met Ajuin van 400 gram TRENDITION
  • 4 sneden wit brood
  • 4 sneden Breydelham
  • 1 kg bladspinazie
  • 100 g boter
  • Peper en zout

Bereiding:

  • Ontkorst en toast het brood.
  • Reinig de spinazie en stoof aan in de boter, breng op smaak met peper en zout.
  • Snij de Magere Ham met Ajuin TRENDITION in gelijke balken.
  • Beleg een inox vorm met de Breydelham, daarop wat spinazie met daarop de Ham met Ajuin TRENDITION en een stuk toast. Plaats een uurtje in koeling.

Presentatie:

  • Snij in schijfjes en schik.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane