Nieuwsbrief registratie:

Vitelotte aardappelen gekookt Hure met tuinkruiden erwtenvelouté

Vitelotte aardappelen gekookt, Hure met tuinkruiden, erwtenvelouté

Ingrediënten:

  • 4 sneetjes Hure met Tuinkruiden van 80 gram TRENDITION
  • 4 Vitelotte aardappelen (truffelaardappel)
  • 1 koffielepel Provençaalse kruiden

Voor de velouté:

  • 200 g erwten
  • 3 dl groentebouillon
  • 1 dl volle melk
  • 6 blaadjes verse munt
  • zwarte peper uit de molen

Bereiding:

Voor de velouté:

  • Kook de erwten zacht in de groentebouillon met de muntblaadjes. Doe in een blender en mix zacht.
  • Kook de vitelotte aardappelen gaar in ruim water met de Provençaalse kruiden. Pel ze en snij in gelijke repen. Snij de Hure met Tuinkruiden TRENDITION in gelijke rechthoekjes en steek om en om met de vitelotte op een prikker.

Presentatie:

  • Schuim de melk op en presenteer op 4 gelijke glaasjes erwtenvelouté. Werk af met wat zwarte peper.
  • Schik daarbij de Hure-vitelloteprikker.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane