Nieuwsbrief registratie:

Zuiderse Relish Vlaamse kop

Zuiderse Relish Vlaamse kop

Ingrediënten:

  • 4 kleine groene asperges beetgaar gekookt
  • 20 gram fijne sperzieboontjes beetgaar gekookt
  • 1 opgelegde ‘piquillo’ paprika (of een rode paprika)
  • 1 soeplepel Spaanse olijfolie
  • 1 koffielepel fijne kappertjes
  • 1 koffielepel fijngehakte dille
  • 4 blokjes van 20 gram Gentse kop met graanmosterd TRENDITION
  • 4 zwarte ontpitte olijven
  • 1 koffielepel Spaanse olijfolie
  • 1 koffielepel sap van de opgelegde ‘piquillo’ paprika
  • dillepluimpjes
  • 1 snede bruin brood

Bereiding:

  • Snij de sperzieboontjes, de asperges en de piquillo paprika in blokjes. Meng met de kappertjes, de dille en de olijfolie. (kan eventueel ook aangestoofd worden)
  • Snij het brood in gelijke stukjes (ter grote van de kop)
  • Meng de olijfolie en het ‘piquillo’sap.

Presentatie:

  • Schik de blokjes kop met daarop de stukjes bruin brood, werk af met een olijf en een dillepluim.
  • Schik tussen de blokjes kop de relish en werk af met een druppel olie.
Deel dit recept met je vrienden:

Producten met dit gerecht

©2012 Gold Meat

Industrieweg 6
3550 Heusden Zolder
België

Gebruiksvoorwaarden - Sitemap
Website by Brainlane