Over ons

Historiek

Gold Meat Belgium N.V. werd in 1972 opgericht als een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van artisanale kopproducten. Vandaag, in de niche van gelei- & aspicproducten, is Gold Meat Belgium marktleider in de Benelux. We zijn ook de grootste exporteur van geleiproducten in de Benelux en naar landen zoals Duitsland & Frankrijk.

De hoekstenen van het succes zijn in het begin gelegd:

  • het artisanale bereidingsproces
  • de unieke smaak
  • kwaliteit van het vlees

Gold Meat is erin geslaagd om haar producten te blijven produceren met respect voor ambacht en vakmanschap. Grote delen van het bereidingsproces gebeurt nog steeds manueel. Het productieapparaat is wel grondig geautomatiseerd (opgesplitst in 4 afzonderlijke gecompartimenteerde zones) en voorzien van de laatste technologische innovaties. De recent gebouwde high-care en clean room wordt permament voorzien van gefilterde lucht en sinds 2 jaar zijn 3 robotten in dienst genomen.

De nieuwe bedrijfsgebouwen van NV Gold Meat Belgium bestrijken ruim 6 000 m² op een bedrijfsterrein van ruim 21 000 m². Nv Gold Meat Belgium stelt een 40-tal medewerkers tewerk.

Missie

Gold Meat Belgium wil haar leiderspositie in de Benelux veiligstellen en haar positie in Europa versterken.

  • We spelen in op eetgewoonten, actuele trends en lokale behoeften.
  • Wij geloven in innovatie.
  • We blijven vernieuwen om steeds betere producten te maken.
  • We streven de hoogste kwaliteit na door het opleggen van de hoogste normen inzake hygiëne, voedselveiligheid, controle en traceerbaarheid van onze vleesdelen.
  • Wij willen actief bijdragen aan Duurzame Voeding in een ecologisch verantwoord kader.
  • Wij engageren ons om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kwaliteit

Bij Gold Meat Belgium investeren we continue in onze productieprocessen. Wij stellen de hoogste eisen aan onze leveranciers en tijdens het productieproces controleren we op meer dan 500 kwaliteitsparameters. Al onze grondstoffen zijn perfect traceerbaar.

Door de installatie van een cleanroom voldoen we nu al aan de hoogst mogelijke toekomstige kwaliteitsstandaarden. Een cleanroom zorgt voor een optimale gefilterde lucht en minimaal contact met externe factoren. Deze standaard wordt al een tijdje in de farmaceutische industrie gebruikt, Gold Meat / Delitrade is een van de eerste die de cleanroom geïntroduceerd heeft in de voedingsindustrie.

Om aan de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden werken we met bekwame en goed opgeleide mensen. Dat is de reden waarom we permanent investeren in de opleiding en vorming. Een beter team, maakt een beter product.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x